Od lat mozzarella Galbani, ze względu na swój świeży i delikatny mleczny smak, jest serem najczęściej wybieranym przez włoskie rodziny. Naturalnie bogata w wapń i fosfor, mozzarella Galbani nie zawiera konserwantów.
Mozzarella Galbani jest produkowana bez
dodatku tłuszczów roślinnych i konserwantów.
Ten ser mozzarella typu „pasta
filata” jest produktem najwyższej jakości, polecanym jako
podstawowy składnik pizzy lub zapiekanek ze względu na świetne
właściwości topnienia i pożądane „ciągnięcie”.
Galbani jest wiodącym włoskim
producentem serów. Firma zatrudnia 3100 pracowników i posiada
cztery zakłady produkcyjne we Włoszech, co czyni ją jednym z
największych przedsiębiorstw sektora spożywczego.
W firmie Galbani jakość zawsze była
hasłem przewodnim: tradycyjne metody produkcji oraz ścisła
kontrola stanowią podstawę zaufania konsumentów. Jakość i
satysfakcja klienta to dla Galbani wymóg najwyższej wagi i
absolutny priorytet. Dlatego kontrole i testy przeprowadzane są w
całym łańcuchu produkcji. Galbani zapewnia perfekcyjną
identyfikowalność oraz ścisłe standardy jakości od etapu
zaopatrzenia w surowce aż po gotowy produkt.
Słońce, ziemia, woda i czas. Nasz przepis na Twój sukces w
kuchni. Poczuj aromat najwyższej jakości pomidorów ze słonecznych
okolic Parmy.
Główne cechy:
Wszystkie nasze produkty powstają z jednego, podstawowego
składnika: idealnie dojrzałego warzywa najwyższej jakości.
- 100% włoskich upraw
- Bez sztucznych dodatków
- Wolne od GMO
Wyjątkowy smak
Wszystkie nasze produkty powstają z jednego, podstawowego składnika: idealnie dojrzałego warzywa najwyższej jakości.
Smak miejsca
Firma Mutti została założona niedaleko Parmy – w samym sercu regionu, w którym wiedza na temat hodowli pomidorów zakorzeniona jest głęboko w tradycji i przekazywana z pokolenia na pokolenie.


Tradycja i innowacja
Tradycyjne metody, bazujące na wieloletnim doświadczeniu, łączymy z innowacyjnymi procesami produkcji.
