Nasze składniki





Od lat mozzarella Galbani, ze względu na swój świeży i delikatny mleczny smak, jest serem najczęściej wybieranym przez włoskie rodziny. Naturalnie bogata w wapń i fosfor, mozzarella Galbani nie zawiera konserwantów. 
Mozzarella Galbani jest produkowana bez dodatku tłuszczów roślinnych i konserwantów. Ten ser mozzarella typu „pasta filata” jest produktem najwyższej jakości, polecanym jako podstawowy składnik pizzy lub zapiekanek ze względu na świetne właściwości topnienia i pożądane „ciągnięcie”.
Galbani jest wiodącym włoskim producentem serów. Firma zatrudnia 3100 pracowników i posiada cztery zakłady produkcyjne we Włoszech, co czyni ją jednym z największych przedsiębiorstw sektora spożywczego.
W firmie Galbani jakość zawsze była hasłem przewodnim: tradycyjne metody produkcji oraz ścisła kontrola stanowią podstawę zaufania konsumentów. Jakość i satysfakcja klienta to dla Galbani wymóg najwyższej wagi i absolutny priorytet. Dlatego kontrole i testy przeprowadzane są w całym łańcuchu produkcji. Galbani zapewnia perfekcyjną identyfikowalność oraz ścisłe standardy jakości od etapu zaopatrzenia w surowce aż po gotowy produkt.


 
Słońce, ziemia, woda i czas. Nasz przepis na Twój sukces w kuchni. Poczuj aromat najwyższej jakości pomidorów ze słonecznych okolic Parmy.

Główne cechy: Wszystkie nasze produkty powstają z jednego, podstawowego składnika: idealnie dojrzałego warzywa najwyższej jakości.
 - 100% włoskich upraw
- Bez sztucznych dodatków
- Wolne od GMO


Wyjątkowy smak

Wszystkie nasze produkty powstają z jednego, podstawowego składnika: idealnie dojrzałego warzywa najwyższej jakości.

Smak miejsca

Firma Mutti została założona niedaleko Parmy – w samym sercu regionu, w którym wiedza na temat hodowli pomidorów zakorzeniona jest głęboko w tradycji i przekazywana z pokolenia na pokolenie.
   


Tradycja i innowacja

Tradycyjne metody, bazujące na wieloletnim doświadczeniu, łączymy z innowacyjnymi procesami produkcji.



Czym charakteryzują się produkty sokołów?
Po pierwsze surowiec Nasze produkty są najwyższej jakości, jednak podstawą tego musi być i jest specjalnie wyselekcjonowany surowiec, który jest pod rygorystycznym nadzorem naszego Działu Zapewnienia Jakości oraz stałą kontrolą Inspekcji Weterynaryjnej.
Po drugie zawartość mięsa Wysoka zawartość mięsa w naszych produktach to również dla nas rzecz bardzo ważna. W większości naszych asortymentów dla uzyskania 100 g produktu musimy przeznaczyć minimum 135 g surowca, a są asortymenty, w którym ta ilość wzrasta do 182 g. Jest to dla nas pewność, że uzyskane produkty osiągną odpowiednią jakość.
Po trzecie długość dojrzewania Każdy z nas wie, że dobrej wędliny nie da się wyprodukować szybko. My wiemy to chyba najlepiej, ponieważ, aby nasze specjały były gotowe, dojrzewają nawet do 6 tygodni. Jest to niezbędne, aby nadać im wyrafinowany i niepowtarzalny smak.
Po czwarte tradycja i doświadczenie Mamy najdłuższą tradycję produkcji w Polsce i jesteśmy największym polskim producentem. Nasze doświadczenie i tradycja są gwarantem najwyższej jakości produktów.
Po piąte uznanie Za swoje produkty otrzymaliśmy najważniejsze możliwe wyróżnienia: Złote Medale Polagra Food, Znaki Poznaj Dobrą Żywność, Znaki Produkt Najwyższej Jakości oraz wyróżnienia Ministra Rolnictwa dla Najlepszych Produktów w branży mięsnej i wiele innych.